Presentatie

PuntPoef bezorgt een dag die bijblijft

Een congres of evenement zonder schwung of ziel. Brr. Dat wil je niet. Ik gelukkig ook niet! Een event moet bruisen, leven! Op het scherpst van de snede mag er worden gediscussieerd over dingen die ertoe doen. Met de beste sprekers en de leukste workshops. Samen zorgen we voor een onvergetelijke dag!

Je kunt me inhuren als:

Dagvoorzitter  

Ik ben opgeleid door de besten in het vak, namelijk Kim Coppes en Jan Jaap In der Maur van www.lerenmodereren.nl. Als dagvoorzitter leid ik jouw publiek wervelend door de dag. Met mijn journalistieke achtergrond weet ik me complexe materie snel eigen te maken en dring ik in no time door tot de kern van de zaak. Ik ben snel, energiek en mijn enthousiasme werkt aanstekelijk!

Presentator

Of het nu gaat om het aankondigen van bijzondere acts op het Bevrijdingsfestival, het presenteren van een spectaculaire badeendenrace tijdens het Zwolse Stadsfestival of juist een serieuze themabijeenkomst: ik ben je vrouw! Met flair en verstand vul ik jouw dag.  

Debatleider

Ik ben een democraat in hart en nieren. Politiek is een passie. Niet als politicus of bestuurder, maar als liefhebber en volger. Jarenlang was ik coördinator van de Jongerenraad Overijssel en heb ik menig scholierendebat meegemaakt en georganiseerd. Ook leidde ik het politiek café tijdens Internationale Vrouwendag Assendorp met vrouwelijke Zwolse (kandidaat)raadsleden, Statenleden en leden van het algemeen bestuur van het waterschap. Voor ProDemos leidde ik de mbo-debatten tijdens Movies that Matter in Lagerhuisdebatvorm. Mijn grootste trots tot nu toe: het organiseren en leiden van het Cultuurdebatje in 2018 in De Spiegel samen met Martijn van Hese van de Partij voor Cultuur: een onvergetelijke avond in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen.

Interviewer

Voor radio, tv, podcast of evenement leid ik met liefde live interviews. Als afgestudeerd journalist weet ik de vinger op de zere plek te leggen en geen genoegen te nemen met halfslachtige antwoorden. Maar ik ben ook oprecht geïnteresseerd in wat de ander te vertellen heeft. Tijdens een interview sta ik helemaal ‘aan’: ik ben scherp, snel en volledig gefocust. Ik hou ervan!
Sinds september 2020 presenteer ik het politieke programma Café Swoll live via radio en tv bij RTV Focus Zwolle, de lokale omroep van Zwolle.

Spreker / panellid (autisme)

Ook aan de andere kant van de microfoon sta ik mijn vrouwtje. Als columnist bij RTV Focus Zwolle schoof ik maandelijks aan om mijn licht te laten schijnen op de actualiteit of zaken die mij bezighouden (politiek, democratie, humanisme, feminisme, autisme). Sinds 2019 ben ik gediagnosticeerd met autisme en spreek ik af en toe over mijn ervaringen als (werkende, alleenstaand moederende) vrouw met autisme in een neurotypische wereld. Neem contact met me op voor de mogelijkheden!

Presentator
Debatleider