In beeld

Naast tekst is er ook beeld! Bekijk onderstaande video’s van projecten waar ik aan heb meegewerkt en waar ik trots op ben.

Op 18 november presenteerde ik live het eerste online Spoorcafé Zwolle! Tegelijkertijd te zien op TV Focus op de kabel en via internet. Over de nieuwe ondergrondse fietsenstalling, de nog te bouwen loopbrug over het spoor en de nieuwe elektrische bussen die vanaf 13 december rijden. En met een supersonische spoorquizzz!
Elke maand presenteer ik Café Swoll – de politieke arena van Zwolle. Live bij RTV Focus op radio en tv. Sidekick: Martin van der Hooft
Spontane samenwerking naar aanleiding van corona. Ik schreef een tekst bij dronebeelden van Mart Gombert van een verlaten Zwolle. Rob Kolenbrander sprak de tekst in. Het werd binnen één dag duizenden keren gedeeld en bekeken. Ik ben enorm trots op dit gave project!
In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 organiseerde en presenteerde ik samen met Martijn van Hese van de Partij voor Cultuur het leukste verkiezingsdebat van Zwolle: het cultuurdebatje! Een fantastische wervelende middag in theater Odeon.
Mijn zelfgeschreven gedicht ter afsluiting van het Cultuurdebatje van Zwolle.
Zelfgeschreven gedicht.
Zelfgeschreven gedicht.
Portret van mij door het Humanistisch Verbond.