Over

Als tekstschrijver en eindredacteur breng ik jouw verhaal tot leven! Ik houd interviews, schrijf nieuwsberichten en achtergrondverhalen en treed op als ghostwriter voor bijvoorbeeld columns of speeches. Daarnaast redigeer ik bijdragen van anderen voor magazines en andere publicaties. En af en toe zet ik mijn liefde voor po√ęzie in door te dichten, of voor te dragen als spokenwordartiest, in opdracht, of omdat ik het zelf leuk vind. Ook voor brede communicatiewerkzaamheden en presentatieklussen ben ik je vrouw! Bekijk mijn uitgebreide actuele cv op LinkedIn.

Spreker
In 2019 ben ik gediagnosticeerd met autisme, een fijne bevestiging van hetgeen mij kenmerkt. Graag spreek ik, op verzoek, over (de uitdagingen, voordelen en vooroordelen van) autisme, specifiek bij vrouwen.

Creatief
Mens, moeder, maker. Ik ben veel en veelzijdig. Niet alleen in tekst, maar ook in beeld. Leer me beter kennen via de video’s op de pagina In beeld.

Graag tot snel!
Ik zou het leuk vinden om voor je aan de slag te gaan met mijn kwaliteiten als creatieve duizendpoot. Neem gerust contact met me op! Graag tot snel!

Mijn logo is gemaakt door Sieneke Spiegel van Studio SIEN. Check her out!